Jangan bimbang tak pandai mekap, wanita berhak cantik dengan Nurraysa

posted in: Nurraysa Beauty | 0

[PERHATIAN: WANITA BAHAGIA] – INI BETUL-BETUL TAK ADIL.. MACAM MANA BOLEH MAKEUP CANTIK SANGAT MACAM NI?

.

.

Ini antara perkara yg asyik duk berlegar-legar kat dalam minda uolls tu?

Tak takut ke kalau guna ‘LOCAL PRODUCT’ untuk mekap majlis besar2.. Dah lah sekali seumur hidup pulak tuk buat majlis2 camni.. Cantik ke?

Macam mana kalau bercapuk tete ngah majlis?

Kalau nak solat nanti?

Uolls dah ada jawapan tak untuk soalan kat atas tu? ,,💁‍♀️

 

Tak pe, persoalan tu memang akan ada, tapi Nurraysa punya prinsip, bila nak keluarkan produk, mesti dapat ‘GREEN LIGHT’ dulu dari founder tau🤩 bukan time tu terpikir produk, time tu jugak keluar seketui produk kat market..huhu

 

Ni, founder sendiri ‘tepek’ dulu kat muka, belek kandungan seketui2,, bila dah puas hati, baru ‘ONZ’, hantar sample semua tu, baru lah keluar yg ‘PADU’ utk uolls guna😍😍😍

.

Pastu Nurraysa keluarkan ‘PRODUK MESRA WUDUK’ tu bukan sesaja tau..

Sbb kami tau masalah wanita2 ni,, Bila dah makeup, susah nak tanggal kan?

Pastu mula lah wuduk tak kena kulit,..😲

So dgn Nurraysa, makeup tu mudah sangat nk cuci dengan ‘SEHELAI TISU BASAH’ jerr uolls💃

Yg pasti, nak pakai semula pun Cepat, pantas, ringan dan Look dia masyaAllah..!

.

The best of the best tauuu!❣️

Jgn pikir lelama, takut terlepas pulak nanti,, meh wasap kita citer pasal produk2 ni,,😘

.

Harga pun kita bg harga member2 jer uolls 😉

Bermula dgn RM24 untuk grab produk Nurraysa, dgn SYARAT: WHTSPP TERUS KAT SINI:

www.wasap.my/60179287962/DetailMakeup

.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *