Tip Penggunaan Treatment Serum Nurraysa Beauty

posted in: Treatment Serum | 12

treatement serum nuraysa set skincare

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Assalamualaikum w.b.t

Kali ini saya kongsikan tip penggunaan Treatment Serum oleh Nurraysa Beauty iaitu produk yang dijamin selamat, suci dan halal serta boleh dibawa solat.

Baiklah, Treatment Serum ni kita boleh gunakan pada bila-bila masa sahaja asalkan mengikut cara yang betul.

Ya, sapu sahaja, dah cantik ๐Ÿ™‚

Ia dalam bentuk gel. Cuma sapu atas muka dan ratakan dengan gerakan memutar. Ia akan terus meresap ke dalam kulit dan tidak melekit. Kesannya adalah sangat pantas kerana ia dalam bentuk gel yang boleh meresap ke dalam kulit.

Sesiapa yang mempunyai bekas-bekas jerawat, parut jeragat, bintik-bintik hitam, garis-garis halus di muka dan tanda hitam di bawah mata, insyaAllah serum ini akan membantu menghilangkannya.

Ia juga bertindak sebagai ANTI SEPTIK dan ANTI MIKROBIK untuk melindungi kulit dari jerawat dan menjadikan kulit berseri dan mulus.

Kulit sis akan kelihatan halus dan lembut.

Lebih cepat kesan bila digandingkan dengan UV Cream dan Sabun Kolagen Nurraysa. Boleh dapatkan set trial pack di sini.

Sis boleh lihat testimoni pengguna di bawah. Dan jika nak order, boleh tempah di sini atau jika mahu Whatsapp, boleh sms/Whatsap saya, Sarah di 0179287962.

Penghantaran adalah segera pada hari yang sama. Pos laju adalah PERCUMA sahaja dan penghantaran dilakukan setiap hari sebelum pukul 4 petang.

Jom lihat testimoni mereka yang dah cantik menawan Alhamdulillah ๐Ÿ™‚
TREATMENT SERUM

 

“Nurraysa Treatment Serum pun best. Sapu kat jerawat, jerawat cepat kecut. Tak melekit, cepat serap. Kulit jadi tegang dan halus mulusss.”

SET NURRAYSA 2 SET NURRAYSA 3 SET NURRAYSA 4 set nurraysa 5 set nurraysa 6 SET NURRAYSA SET TRIALmen

12 Responses

  1. ayuni

    Mcm mn cara pakai if sy nak apply serum, toner whitening dan krim pelembap. mksdnya toner dulu atau pelembap dulu?

    • nurraysaadmin

      Step Pemakaian Pelembab
      Argan Whitening Moisturizer –

      KULIT KERING
      Stepโ˜€
      1. Sabun
      2. Pelembap
      3. Uv

      Step
      1. Sabun
      2. Serum
      3. Pelembap

      KULIT BERMINYAK
      Stepโ˜€
      1. Sabun
      2. Uv

      Step
      1. Sabun
      2. Pelembap atau Serum
      3. Spray

      KULIT NORMAL
      Stepโ˜€
      1. Sabun
      2. Pelembap
      3. Uv

      Step
      1. Sabun
      2. Serum
      3. Pelembap
      4. Spray

      KULIT SENSITIF
      Stepโ˜€
      1. Sabun
      2. Uv

      Step
      1. Sabun
      2. Pelembap
      ———————————————–

      Utk pengguna baru Set Skincare :
      Minggu 1 sabun shj 4 kali shri ,
      Pg tgh ptg mlm

      Minggu 2 serum 2 kali shri
      Pg dan ptg slps cuci muka

      Minggu 3 spray 1 kali shri
      Mlm sblm tdo slps cuci muka

      Minggu 4 dan strusnya buat sprti biasa
      Pg sabun serum
      Tgh sabun
      Ptg sabun serum
      Mlm sabun spray

      *uv cream hanya pkai ktika kluar rumah shj,gna skit ja nipis2..
      * serum pakai setitik shj dan sekatan kn muka
      Kosisten sabar,dan jgn campor mna2 produk lain

  2. nur

    salam..saya nak tanya.. kenapa setelah hampir 4 bulan saya pakai produk ni kulit jadi kering, tona xsekata dan jeragat mula timbul..atau saya salah cara pemakaian..?

    • nurraysaadmin

      jika kulit kering, gunakan sekali sehari dahulu sabun. dan cuci muka dalam kurang 1 minit dan terus bilas dengan air. banyakkan minum air kosong juga. boleh whatsapp saya untuk bantuan lanjut. terima kasih.

    • nurraysaadmin

      ya sis. boleh gunakan sabun dan serum. untuk tip lanjut, boleh whatsapp sy, 0179287962 ๐Ÿ™‚

  3. Syazana

    Pade asalnye kulit muke sy bersih. Tapi disebab kan salah produk jerawat di muke sngt teruk. Berape lame untuk nampak kesan jika mngguna produk ni?

    • nurraysaadmin

      sila berhenti daripada produk yg digunakan sebelum ini. rehatkan muka seminggu daripada apa2 produk. kemudian, elok gunakan sabun kolagen nurraysa untuk merawat kulit muka. rawatan kulit muka akan ambil masa beberapa minggu/bulan bergantung kpd kulit masing2.biasanya kesan dlm masa seminggu/2 minggu iaitu jerawat akan mula kecut. sabun nurraysa tiada bhn kimia berbahaya, dan bersifat merawat kulit dari dalam. blh lihat testimoni yg banyak di sini http://nurraysabeauty.com/testimoni-sabun-kolagen-nurraysa/ . untuk panduan lanjut, blh whatsapp sy, 0179287962. terima kasih. ๐Ÿ™‚

  4. Haifa Haffi

    Produk ni untuk semua pada peringkat umur ke? Student boleh pakai?

    • nurraysaadmin

      Untuk serum, remaja sek. menengah dan ke atas boleh guna. insyaAllah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *