Nak kulit sihat cantik dari dalam ? Amalkan Vitamin C setiap hari

Assalamualaikum w.b.t

Sebut sahaja tentang kulit, penjagaan kulit mesti daripada luaran dan dalaman.

Penjagaan luaran adalah dengan memastikan kulit tidak terdedah kepada sinaran matahari dalam jangka masa yang lama. Oleh itu, penting pemakaian skincare yang mempunyai SPF yang dapat melindungi kulit supaya kekal sihat walaupun di bawah cahaya matahari. Set skincare Nurraysa amat sesuai untuk melindungi kulit daripada sinaran matahari.

Penjagaan kulit dari dalam juga sangat penting. Sel kulit perlu sentiasa dibaiki dan proses baik pulih kulit dapat dibantu dengan mengamalkan pemakanan supplemen seperti Vitamin C.

Berita baik buat Nurraysa lovers, Nurraysa mengeluarkan produk Vitamin C spesel khas bersama campuran kurma, madu dan oren.

Best ke best!

Boleh lihat kesan pengguna positif daripada pemakanan vitamin C ni.

Vitamin C boleh diamalkan oleh semua golongan lelaki, perempuan dan kanak-kanak.

Paling best, Vitain C Nurraysa mudah dibawa kerana saiz botol yang kecil dan comel, harga sangat murah kalau dibanding dengan vitamin C di luar sana dan paling best kesannya yang baik untuk kulit anda.

Testimoni pengguna antaranya, Vitamin C Nurraysa tidak pahit, rasa masam-masam manis, sesuai untuk kanak-kanak, jimat dan murah, bilangan vitamin banyak dalam sebotol, kulit semakin sihat, susah nak demam kerana antibodi badan semakin baik, kulit makin flawless dan banyak lagi perubahan positif pada kulit dan badan anda.

Jom grab beberapa botol dan hadiahkan kepada yang tersayang.

Vitamin C ni makanan tambahan yang baik pengganti kepada coklat, gula-gula dan makanan ringan yang tak berkhasiat.

Nak order? Tempah dengan Sarah di laman web ini atau wasap untuk info lanjut di sini.

TESTIMONI VITAMIN C NURRAYSA :

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *