Puteri Lilin vs Skincare Baru Nurraysa 5 dalam 1

posted in: Info Nurraysa Beauty | 0

“PUTERI LILIN” BAKAL MENCEMAR DULI DUHAI RAKYAT JELATA 🙂
.
macamana Puteri Lilin nak mencemar duli ni dengan keadaan panas lit lit macamni!! Habis lah kulit muka Puteri Lilin kalau keadaan panas macamni…
.
Susah lah macamni, nak kemana mana “Puteri Lilin” rasa insecure!
.
Apa yang duk runsing sangat tu kak oi! Multi-Solution Revitalizing kan hado
.
Set skin 5 in 1 siap hadooo day cream lagi untuk “protect” kulit uols dari sebarang sinaran UVA UVB
.
Siap ada SPF 35++ lagi untuk melindungi kulit dari sinar uv
.
BUKAN TU JER,, ada lagi :
mudah diserap ke dalam kulit
tekstur krim yang ringan
mencerahkan dan melembapkan kulit wajah
menyekatakan tona kulit
.
Nak cantik ni senang je! Buat step by step yaa mcm dekat bawah ni
1) Bersihkan wajah menggunakan Hyra-Gentle Cleanser
2) Spray Miracle Glass-Skin Toner pada seluruh wajah kemudian ratakan.. Untuk hasil lebih berkesan, boleh sapukan pada wajah menggunakan kapas
3) untuk siang boleh apply Acne Treatment Serum pada seluruh wajah.. dap dap sehingga meresap
4) Kemudian, last sekali apply day cream pada wajah untuk protect wajah sebelum keluar ya!
.
SPECIAL UTK ANDA YG SEDANG MENONTON VIDEO INI!!

.
HARGA PROMOSI RM65.00 SM / RM67.00 SS SAHAJA!
.
Harga Asal : RM 150.00 SM / RM 152.00 SS
.
Wasap admin sebelum promo ini ditutup!! Admin xjanji akan reserve harga ni utk uolss lama lama okay?
www.wasap.my/60179287962/Skincare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *