Produk Nurraysa Beauty di TV3 dan TV Al-Hijrah..Cantik Menawan PROMOSI TAMAT Dalam 9 Hari Sahaja lagi

posted in: Info Nurraysa Beauty | 0

Assalamualaikum w.b.t

Alhamdulillah berbaki 9 hari sahaja lagi untuk 2016. Dan sudah pasti 2017 akan banyak peluang yang hadir.

Begitu juga kami warga jemaah Nurraysa Beauty. Tahun 2016 ini produk Nurraysa Beauty telah mula famous di kaca tv TV3 dan juga di TV Al-Hijrah. Dan insyaAllah 2017 kami akan lebih dikenali seluruh negara dengan kos marketing sahaja melebihi jutaan ringgit di tv, billboard, radio IKIM, THR dan banyak lagi.

Bos sendiri (founder Puan Nor Aini Zolkepeli) sendiri turun padang berkongsi tentang keistimewaan produk Nurraysa mesra wuduk dan mesra solat. Mudah dan praktikal serta terbukti berkesan dengan ratusan testimoni dan jualan jutaan ringgit setiap bulan.

Sehingga kini 21 produk Nurraysa telah ada di pasaran dan bagi yang belum mencuba, inilah masa yang paling sesuai.

Cuba tanya diri kita sendiri..apakah makeup yang kita guna selama ini benar-benar halal dan bersih? Mudah dicuci dan adakah ia boleh di bawa solat? Dan adakah makeup dan skincare yang kita guna sekarang selamat dari bahan kimia berbahaya, merkuri dan bahan-bahan yang boleh memberi kesan pada kulit dan kesihatan kita jangka panjang?

Jika sis masih belum menjadi pelanggan setia kami, boleh dapatkan tawaran promosi Akhir Tahun 2016 yang akan berakhir tidak lama lagi SAH hingga 31 Disember ini sahaja.

Apa tunggu lagi. Cuba dahulu dan insyaALLAH sis pasti berpuas hati dengan hasilnya.

Tip dari saya, untuk lebih jimat, sis boleh dapatkan dalam bentuk set seperti set makeup, set bodycare dan set kecantikan untuk lebih jimat.

Untuk tempahan, klik sahaja butang Add To Cart untuk produk yang sis inginkan, maklumat pembayaran akan diberi sebaik sahaja sis sahkan tempahan. Pembayaran amat mudah sekali melalui bank-in, bank transfer online, Paypal, kad kredit atau kad debit melalui Senangpay.

Produk akan dipos dengan pos laju sebaik sahaja bayaran disahkan. Anda tak perlu keluar rumah, hanya tunggu abang posmen datang 🙂

Jom sihat, cantik menawan bersama NurraysaBeauty.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *