Back to Syampu
Sale!

Syampu Habbatus Sauda’ + Miracle Slimming Choco

RM80.00 RM48.90

Set ini terdiri daripada :

1. Syampu Habbatus sauda

2. Miracle Slim Choco Nurraysa

Description

Set ini terdiri daripada :

1. Syampu Habbatus sauda

2. Miracle Slim Choco Nurraysa

——————————————————————————————-

1. Syampu Nurraysa

Syampu Habbatus Sauda’ merawat masalah seperti :

  • Kerap terjadi keguguran rambut?
  • Masalah kelemumur bertepek di kepala?
  • Kulit kepala terlalu gatal?
  • Rambut terlalu kering dan kusam?
  • Akar rambut tidak kuat?
  • Kerak di kepala semakin menebal
  • Rambut kelihatan tidak bermaya
  • Pertumbuhan rambut baru terbantut
  • Menjadi radang kulit
  • Rambut menjadi kasar
  • Warna rambut menjadi keperang-perangan

 

PERNAH TERFIKIR TAK KACANG BOLEH JADI SHAMPOO?

SELAMA NI INGAT MACADAMIA SEDAP KALAU MAKAN JE.. TAK SANGKA ‘SANGAT BEST’  UNTUK RAMBUT JUGAK !

FORMULA BARU shampoo kali ni, ada rumusan dari Macadamia Ternifolia Seed Oil, yg mana  sesuai untuk :

🌰 Membantu menguatkan rambut
🌰 Warna rambut lebih hitam dan bersinar
🌰 Mengawal rambut gugur serta kerosakan akar rambut
🌰 Bertindak sebagai pertambahan vitamin kepada rambut

Bukan tu je, siap ada HABBATUS SAUDA lagi..

TAK CUKUP LAGI?
Shampoo ni dh siap sedia dengan CONDITIONER. Lebih praktikal kalau nak bawa pergi TRAVEL ke mana-mana. I likeee SANGATTT!!

Fungsi

  • Shampoo + Conditioner  (2 dalam 1)
  • Tanpa SLES & Paraben
  • Menguatkan akar rambut juga mempunyai Vitamin B yang berkerja di luar & dalam rambut
  • Mengurangkan kegatalan kulit kepala
  • Membantu mengurangkan masalah kelemumur.
  • Mencegah rambut kering & kusam
  • Mencegah keguguran rambut
  • Ia meresap ke dalam batang rambut dan dapat melembabkan rambut lebih lama. Ini membuat bentuk rambut menjadi lebih bersinar
  • Meningkatkan penghidratan pada kulit
  • Mengurangkan gatal & radang kulit
  • Mempercepatkan kadar luka epidermis (penyembuhan)
  • Membantu merangsang pertumbuhan rambut untuk lebih cepat panjang
  • Meregenerasi rambut yg mula memutih
  • Membantu pertumbuhan rambut
  • Mempercepatkan pertumbuhan rambut baru
  • Memberi efek dingin & sejuk pada kulit kepala
  • Membantu mengangkat sel-sel kulit mati / kelemumur pada kulit kepala

Kandungan

Betaine, Methyl Ester Sulfonate, Methylisothiazolinone / Phenoxyethanol, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Menthol Crystals, Solicylic Acid, Panthenol, Water, Nigella Sativa Seed Oil.

Cara Penggunaan

Basahkan rambut dahulu, kemudian tuangkan syampu di telapak tangan dan ratakan pada kepala. Kemudian bilas hingga bersih.

 

2. Miracle Slim Choco

Kelebihan Miracle Slim Choco Upgraded Formula :

  • Booster menurunkan berat badan
  • Melawaskan pembuangan air besar
  • Membuang angin dalam badan
  • Menyingkirkan toksin dalam badan

Minuman paling berkhasiat untuk cuci usus dan maintain ramping pinggang kerengga

Bahan – bahan:
✅ Malt
✅Oat
✅ Coco
✅ Ayuveda
✅ Green Tea
✅ Garcinia Cambodia/Ekstrak Asam Gelugor
✅ African Mango’
✅ Seana Leaves
✅Krimer bukan tenusu
✅ Ekstrak Kurma
✅ Serbuk Sakura
✅ Mediterranean Sitrus

 

Sekotak 6 sachet x 23 gram

Cara makan:
Permulaan sehari 2 sachet.
1x sachet pagi selepas sarapan
1x sebelum makan malam.

Atau jika mahu, satu sachet sekali sehari.

Bancuh dalam tea cup dengan 70 ml air panas biar 2 minit akan nampak herba naik dan dah boleh minum .

Sesuai untuk
♦Mereka yang mengalami sembelit
♦ Mereka yang nak cuci usus
♦ Mereka yang nak mantain pinggang ramping kerengga
♦ Mereka yang ada sakit jantung, kencing manis dan darah tinggi hanya 1x sehari pengambilan
♦ Ibu lepas bersalin boleh bancuh dengan 250ml dalam mug utk elak baby cirit birit.
♦ Ibu menyusu baby 6 bulan ke atas boleh minum dalam dos yang biasa.

Kesan selepas minum.
“ hanya untuk 1 minggu pertama “

1 . perut kerap memulas
2. kerap kencing
3. kuat berpeluh

jika org berbadan kurus minum tak akan ada rasa apa2 2/4 hari lepas minum . Tapi kesan akan terasa selepas beberapa hari minum. Lebih kan air masak untuk kesan yg cepat

Rasanya pasti sedap dari choco yang lazat

 

SOALAN LAZIM

Q: Apakah kesan pada minggu pertama pengambilan Miracle Choco?
A: Pembuangan lancar, ukuran inci badan berkurangan, kerap kencing dan badan terasa
ringan. Kesan bergantung kepada setiap individu mengikut pengambilan Miracle Choco dan
gaya pemakanan diamalkan.

Q: Bolehkan saya amalkan Miracle Choco ketika datang bulan?
A: Boleh, amalkan minum air secukupnya supaya tubuh badan terhidrasi.

Q: Ibu bersalin dan menyusu badan boleh amalkan Miracle Choco?
A: Untuk ibu yang baru bersalin disarankan minum 1 sachet sehari tetapi bancuhannya perlu
lebih cair dari biasa untuk mengelakkan bayi mengalami cirit birit. Bagi ibu yang masih
menyusu badan anak berusia 6 bulan ke atas boleh minum seperti biasa

Q: Adakah ibu bersalin secara pembedahan (czer) boleh minum Miracle Choco?
A: Slimming products tidak digalakkan ibu bersalin secara pembedahan pada 2 minggu
pertama kerana mereka perlu ambil ubat untuk cairkan darah.

Q: Kalau saya ada penyakit, boleh ke saya amalkan Miracle Choco?
A: Untuk penyakit kronik seperti sakit kanser, sakit jantung, buah pinggang, kolestrol tinggi,
cyst atau pernah ada cyst, gout, kencing manis dan darah manis, sebaiknya perlu
mendapat nasihat doktor terlebih dahulu.

Q: Kanak-kanak boleh minum Miracle Choco?
A: Tidak boleh, hanya remaja yang berusia 16 tahun ke atas sahaja boleh amalkan Miracle
Choco dengan kadar pengambilan hanya 1 kali sahaja.

Q: Saya kurus, boleh ke amalkan Miracle Choco?
A: Boleh amalkan kerana ia berfungsi membuang angin dalam badan menyingkir toksin
supaya badan anda lebih sihat

Q: Bila waktu sesuai untuk timbang berat?
A: Waktu sesuai adalah sejurus sahaja bangun tidur dan mandi. Pastikan anda memakai
baju yang ringan