REVOLUSI MIRACLE EYELINER NURRAYSA

posted in: Info Nurraysa Beauty | 0

 

 

REVOLUSI MIRACLE EYELINER NURRAYSA bakal membuatkan ramai “mata mata” tidak berkedip saat menatap matamu:heart:
.
Bukan sahaja yang melihat je tak berkelip mata, si pemakai pun sama ! Sebab apa tau, terpegun bila mudah sangat nak bentuk eyeliner pada kelompak mata, paling best berpeluh sekalipun eyeliner still on point ! No more panda eyes gitu…..takde lah rasa insecure nak pakai eyeliner dah kan?
.
#7 SEBAB UOLS BAKAL MENANGIS BILA TERLEPAS REBUT NEW LOOK MIRACLE EYELINER !

TAHAN LAMA – Nak keluar berjalan lama-lama pun tak apa sebab Miracle Eyeliner (New Formula) ini bersifat tahan lama dan tak mudah hilang bila dipakai berjam-jam

KALIS AIR – Dengan formula terbaru, jangan risau tauu even uols berpeluh/menangis/atau terkena air hujan sekalipun its still on point & tidak akan tertanggal atau luntur ! Takdelah tetibe kawan sebelah tegur mata macam panda kan ?

MESRA WUDUK – Walaupun bersifat kalis air, Formula terbaru ini masih lagi mesra wuduk yang mana masih lagi easy to remove menggunakan wipe tissue tau! So, masa nak berwuduk nanti, tak perlu nak tonyoh beria2 sangat da! Sekali wipe je, terus hilang

TIDAK MENGHITAMKAN MATA – Walaupun anda menangis atau tersalah step, Miracle Eyeliner (New Formula) ini tidak akan menghitamkan mata dan ia mengelakkan mata anda menjadi panda eyes!

MUDAH DIAPLIKASIKAN – walaupun uols baru nak berjinak jinak kan its still mudah nak dipakai tau dengan hujung mata yang berbentuk tirus!

TIADA SILIKON – Silikon punca mekap susah tanggal! Dalam Miracle Eyeliner (New Formula) tiada kandungan silikon, sebab itu ia mudah ditanggalkan

WARNA HITAM PEKAT – Warna hitam pekat menjadikan mata anda
lebih cantik dan bergaya !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *