Showing 13–24 of 31 results

  • Premium Chocolicious Milk Nurraysa

    Fungsi :

    • Mengekalkan kesihatan tulang dan gigi
    • Mengurangkan masalah ketika hamil seperti masalah pedih ulu hati dan gastrik
    • Membantu memperbanyakkan susu ibu ketika hamil
    • Membantu mencegah osteoporosis (tulang rapuh)
    • Membantu memberikan tenaga tambahan
    • Sumber Nutrien yang cukup untuk perkembangan kanak-kanak

    Kelebihan :

    • Kandungan kalsium yang tinggi
    • Tiada kolestrol
    • Tiada pengawet
    • Tiada pewarna tambahan
    • Rasa yang lebih enak dari susu biasa
    • Membantu perkembangan minda kanak-kanak
    • Sesuai diminum oleh semua lapisan umur (seawal usia 3 tahun)
    RM26.90RM106.00
    Pilihan
  • Sale!

    Exclusive Perfect Glow Foundation with Jojoba Oil

    Perfect Glow Foundation with Jojoba Oil

    ✅ Full coverage
    ✅ Ringan
    ✅ Mudah nak blend
    ✅ Mesra wuduk – Mudah dibersihkan
    ✅ Pilihan Code Natural & Cream
    RM30.90
    Pilihan
  • Sale!

    Exclusive Glow Blush Powder Nurraysa

    Kelebihan Exclusive Glow Blush Powder With Jojoba Oil :

    1. Mesra wuduk
    2. Tekstur lebih halus dan ringan
    3. Menaikkan seri wajah
    4. Mudah diratakan dan tidak bercapuk
    5. Warnanya sangat Eksklusif dan Sesuai untuk semua jenis tona kulit
    RM27.60
    Beli Sekarang
  • Sale!

    Micellar Makeup Remover Wipes

    Micellar Makeup Remover versi on the go! No need to rinse off, just wipes sahaja 💕
    .
    Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif 🌸 (tidak akan meninggalkan sebarang iritasi pada kulit-rasa pedih/gatal gatal/kering)
    .
    ✅ Diuji secara dermatologi (dermatological tested)
    .
    ✅TANPA ALCOHOL
    -kulit takkan rasa pedih, kering
    ✅TANPA PARABEN
    -kulit takkan mengering(kulit muka jenis kering perlu avoid ingredient yang ada paraben)
    ✅TANPA FRAGANCE
    -tidak akan menyebabkan iritasi pada kulit sensitif (kulit wajah sensitif perlu avoid produk yang mengandungi fragrance)
    ✅TANPA SILIKON
    -mudah nak dibersihkan
    ✅LEBIH LEMBAP
    -lebih jimat dengan hanya menggunakan sehelai wipes tissue dapat bersihkan mekap seluruh wajah!
    ✅MESRA WUDUK – MEKAP SANGAT MUDAH DIBERSIHKAN
    -walaupun mekap yang waterproof termasuk mascara dan eyeliner sekalipun! Paling best, tak comot pun tau 💕 Dah lah guna sehelai je wipes tissue tauu.. Memang jimat sangat!
    ✅TAK MEMEDIHKAN MATA
    Tak macam wipes tissue yang berada dipasaran, Exclusive Micellar Makeup Remover Wipes with Allantoin sangat best sebab tak menbuatkan mata kita rasa pedih bila nak remove mascara, eyeliner dan juga eyeshadow 💕
    ✅TAK PERLU DIBILAS
    Just sapu sehingga mekap bersih sebersih bersihnya!
    ✅MEMBANTU MERAWAT MASALAH KULIT TERMASUK MASALAH JERAWAT
    Allantoin & Zinc pca antara ingredient femes dalam kalangan penggemar set skincare Korea dan Jepun utk dptkan kulit lebih flawless 💕
    RM29.90
    Beli Sekarang
  • Sale!

    Exclusive Perfect Styling Eyebrow

    Kelebihan Exclusive Perfect Styling Eyebrow Nurraysa :

    1. Mata pensil yang berbentuk segi 3 memudahkan kita utk lukis kening
    2. Warna yang sangat cantik dan Natural
    3. Mesra wudhuk
    4. Tiada silikon
    5. Tidak mudah patah
    6. Tidak comot dan kalis air
    RM22.90RM39.80
    Pilihan
  • Sale!

    Premium Glowing Cushion Blusher

    Kelebihan Premium Glowing Cushion Blusher Nurraysa : 

    ✔️warna pigmented,

    ✔️Warna lebih natural, untuk kegunaan harian

    ❌ Tak bercapuk,

    ✔️mudah blend

    ✔️Tiada lagi serpihan blusher didalam handbag or pouch beg mekap

    ✔️No more brush untuk blend blusher

    ✔️Mudah nak bawa ke mana mana saja

    ✔️Just dap dap je

    ✔️2 code colour; Fantasy Orangy Brown & Magical Pinky Peach

    RM27.90
    Beli Sekarang
  • Sale!

    Ultra Matte Lipstick

    Luxurious Ultra Matte Lipstick :

    3 Pilihan Tona Warna : Fuchsia Pink, Peachy Blossom dan Rosy Nude

    Fungsi utama :

    1. Menaikkan Seri Wajah Agar Bibir Tidak Kelihatan Pucat
    2. Kelihatan Lebih Segar & Menawan Dengan Warna Yang Natural

    Kelebihan :

    • Matte Finish, Tahan lebih Lama, High pigmented
    • Mengandungi Vitamin E
    • Ringan & Tidak Melekit
    • Mesra Wuduk – Mudah Dibersihkan
    • Mudah Dicalit Pada Bibir
    • Bibir Kelihatan Lebih gebu & Mungil
    • Warna Yang sangat Exclusive & Memukau
    • Tanpa Plumbum & Bahan Kimia yang Berbahayakan yang Boleh Merosakkan Bibir
    • Tidak Membuatkan Bibir Kelihatan Merekah & Garis Halus Pada Bibir
    RM29.90RM83.70
    Pilihan
  • Sale!

    Exclusive Refreshing Feminine Wash

    KELEBIHAN EXCLUSIVE REFRESHING FEMININE WASH:

    – Tanpa SLES & Paraben
    – pH 3.58 (pH Balance)
    – Berangin dan bauan mint yang menyegarkan
    – Menyegarkan bahagian intim sepanjang hari
    – Membantu mengatasi masalah keputihan
    – Memelihara kelembapan pada kawasan intim

    RM18.90RM35.80
    Pilihan
  • Sale!

    Sabun Kolagen

    Fungsi dan Kelebihan Sabun Kolagen Nurraysa :

    • Merawat jerawat
    • Merawat jeragat
    • Merawat kulit berminyak
    • Memudarkan parut
    • Mengecilkan liang pori pada wajah
    • Mencerahkan kulit wajah
    • Membuang sel-sel kulit mati
    • Melembapkan kulit muka
    • Memperbaiki struktur kulit muka dari dalaman
    • Mengurangkan whitehead & blackhead
    • Merawat eczema, gatal , kurap dan panau
    • Menghilang bau badan
    • Sesuai untuk lelaki ,wanita dan kanak-kanak

     

    RM32.90RM98.70
    Pilihan
  • Sale!

    Set 5 In 1 Multi-Solution Revitalizing Skincare Series (tanpa toner)

    SET 5 IN 1
    —————-

    1. HYDRA-GENTLE CLEANSER
    2. SKIN REVIVAL DAY CREAM
    3. RESTORING NIGHT CREAM
    4. ACNE TREATMENT SERUM
    5. ADVANCED HYDRATING ESSENCE

    RM75.00
    Beli Sekarang
  • Sale!

    Exclusive Shower Gel with Rose Damascena Flower

    Kelebihan Shower Gel Nurraysa :

    1. membantu mengatasi masalah kulit kering dan kegatalan
    2. badan rasa lebih selesa,segar dan wangi
    3. mencerah dan mencantikkan kulit badan
    4. sesuai untuk semua peringkat umur termasuk bayi
    5. selamat untuk seisi keluarga..bebas sles dan paraben
    6. mengandungi kelopak bunga rose, dan wangi
    RM22.90
    Beli Sekarang
  • Sale!

    Syampu Habbatus Sauda’ Hair Treatment

    Kelebihan Syampu Habbatus Sauda’ Nurraysa :

    1. Membantu menguatkan rambut
    2. Warna rambut lebih hitam dan bersinar
    3. Mengawal rambut gugur serta kerosakan akar rambut
    4. Bertindak sebagai tambahan vitamin kepada rambut Shampoo + Conditioner  (2 dalam 1)
    5. Tanpa SLES & Paraben
    6. Menguatkan akar rambut juga mempunyai Vitamin B yang berkerja di luar & dalam rambut
    7. Mengurangkan kegatalan kulit kepala
    8. Membantu mengurangkan masalah kelemumur.
    9. Mencegah rambut kering & kusam
    10. Mencegah keguguran rambut
    11. Meresap ke dalam batang rambut dan dapat melembabkan rambut lebih lama. Ini membuat bentuk rambut menjadi lebih bersinar
    12. Meningkatkan penghidratan pada kulit
    13. Mengurangkan gatal & radang kulit
    14. Mempercepatkan kadar luka epidermis (penyembuhan)
    15. Membantu merangsang pertumbuhan rambut untuk lebih cepat panjang
    16. Meregenerasi rambut yg mula memutih
    17. Membantu pertumbuhan rambut
    18. Mempercepatkan pertumbuhan rambut baru
    19. Memberi efek dingin & sejuk pada kulit kepala
    20. Membantu mengangkat sel-sel kulit mati / kelemumur pada kulit kepala

     

    RM19.90RM39.90
    Pilihan