Senarai Pilihan Produk
Sila pilih kategori produk mengikut pilihan anda. :)
Products Search
Products Price Filter
Product Categories

Showing 1–12 of 18 results

  • Sale!

    Mekap Hot Set

    Mekap Hot Set terdiri daripada :

    1. Glowing DD Moist Cake Nurraysa (2 pilihan tona warna : Light dan Medium)
    2. Magic Lipstick Nurraysa
    RM71.00
    Pilihan
  • Sale!

    Exclusive Deep Hydrating Essence Mask

    Fungsi

    • Menyegarkan, melembapkan serta mencerahkan kulit wajah dengan khasiat bahan semulajadi
    • Rutin tambahan untuk membantu mendapatkan kulit wajah yang lebih sihat dan cantik
    • Dapat membantu menyingkirkan sel-sel kulit mati dan mengurangkan blackhead

    Kelebihan

    • Gabungan 8 siri hyaluranan yang berbeza untuk kelembapan berganda
    • Instant effect – ekstrak sakura yang membuatkan tona kulut tampak lebih cerah
    • Deep hydrating mask – membantu memberikan kelembapan berganda terutamanya untuk kulit kering
    • Membantu melegakan kerengsaan pada kulit wajah dan sesuai untuk kulit sensitif
    • Memudarkan garis halus dan kedutan dengan penggunaan yang konsisten
    • Mudah dibawa kemana-mana
    • Membantu mengecilkan liang pori
    • Membantu mencerahkan bintik-bintik serta tona kulit yang tidak sekata
    • Wajah tampil lebih awet muda dari usia sebenar

    Cara Guna

    • Bersihkan wajah dan pakai toner terlebih dahulu
    • Tampal mask di wajah, ratakan dan lebihan essence boleh digunakan di leher, tangan, dan kaki
    • Biarkan selama 10-20 minit
    • Tanggalkan mask secara perlahan-lahan dan urut lebihan essence sekitar wajah
    RM24.90RM47.80
    Pilihan
  • Sale!

    Perfect Finish Makeup Sponge

    Fungsi & Kelebihan Perfect Finish Makeup Sponge Nurraysa :

    1. Mudah disapu foundation pada wajah
    2. Mudah digunakan terutamanya disapu pada bawah mata, tepi hidung, tepi mulut
    3. Elakkan wajah cepat berkedut akibat sapuan yang kasar
    4. Sponge yang lembut dan berkualiti tinggi
    5. Digunakan oleh kebanyakkan makeup professional/makeup artist
    6. Boleh digunakan untuk sapuan brozer/blusher/highlight
    7. Mudah dicuci dan tidak mudah rosak

     

    RM8.90
    Beli Sekarang
  • Sale!

    Glamorous Lipmatte Nurraysa

    Glamorous Lipmatte Nurraysa :

    ✅ Mesra wuduk

    ✅ Melembapkan dan tidak mengeringkan bibir

    ✅ Warna lebih natural

    ✅ Tekstur matte

    ✅ Warna cantik gojes

    Tanpa paraben dan plumbum yang boleh menghitamkan bibir

     

    Terdapat 5 pilihan warna menarik :

    ❤️ Fairytale Pink

    ❤️ Fantasy Peach

    ❤️ Sweetheart Pink

    ❤️ Girlcrush Rosewood

    ❤️ Berry Nude

    RM17.90RM39.80
    Pilihan
  • Sale!

    Korean Barbie Water Lip Tint With Vitamin C & E

    FUNGSI :

    • Bibir kelihatan lebih segar dan merah semulajadi.
    • Mengekalkan kelembapan bibir.
    • Mempunyai 3 kod warna : Red Chillies, Purpink & Candy Orange.
    RM20.40
    Beli Sekarang
  • Sale!

    Miracle Two Way Cake Powder

    FUNGSI TWO WAY CAKE NURRAYSA :

    1. Menutup Cela Dan Parut Di Wajah
    2. Menaikkan seri wajah daripada kusam
    3. Membuatkan kulit lebih glowing dan nampak lebih muda
    4. Membuatkan wajah lebih flawless
    5. Melindungi kulit daripada sinar UV dengan vitamin E

     

    KELEBIHAN TWO WAY CAKE NURRAYSA  :

    1. Mesra wuduk – mudah dicuci dan mudah ditanggalkan
    2. 10 kali ganda kemasan yang gebu dan halus
    3. 2 dalam 1, gabungan foundation dan powder
    4. Mudah digunakan dan jimat masa
    5. Kemasan yang ringan dan tidak bercapuk
    6. Membuatkan solekan lebih tahan lama
    7. Boleh dibawa solat kerana bebas silikon
    8. Terdapat dalam 2 tona – Light dan Medium
    RM29.40
    Pilihan
  • Sale!

    Premium Edition Perfect Glow Cushion Foundation

    Fungsi Perfect Glow Cushion Foundation Nurraysa

    • Menutup cela dan lingkaran gelap bawah mata.
    • Melindungi kulit wajah daripada sinaran matahari.
    • Membantu sekatakan tona kulit wajah agar tampil lebih cerah sempurna.
    • Membuatkan wajah tampak lebih natural glowing.
    • Mempunyai 2 kod warna : Natural & Cream
    RM38.90
    Beli Sekarang
  • Sale!

    Exclusive Perfect Glow Foundation with Jojoba Oil

    Perfect Glow Foundation with Jojoba Oil

    ✅ Full coverage
    ✅ Ringan
    ✅ Mudah nak blend
    ✅ Mesra wuduk – Mudah dibersihkan
    ✅ Pilihan Code Natural & Cream
    RM30.90
    Pilihan
  • Sale!

    Exclusive Glow Blush Powder Nurraysa

    Kelebihan Exclusive Glow Blush Powder With Jojoba Oil :

    1. Mesra wuduk
    2. Tekstur lebih halus dan ringan
    3. Menaikkan seri wajah
    4. Mudah diratakan dan tidak bercapuk
    5. Warnanya sangat Eksklusif dan Sesuai untuk semua jenis tona kulit
    RM27.60
    Beli Sekarang
  • Sale!

    Micellar Makeup Remover Wipes

    Micellar Makeup Remover versi on the go! No need to rinse off, just wipes sahaja 💕
    .
    Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif 🌸 (tidak akan meninggalkan sebarang iritasi pada kulit-rasa pedih/gatal gatal/kering)
    .
    ✅ Diuji secara dermatologi (dermatological tested)
    .
    ✅TANPA ALCOHOL
    -kulit takkan rasa pedih, kering
    ✅TANPA PARABEN
    -kulit takkan mengering(kulit muka jenis kering perlu avoid ingredient yang ada paraben)
    ✅TANPA FRAGANCE
    -tidak akan menyebabkan iritasi pada kulit sensitif (kulit wajah sensitif perlu avoid produk yang mengandungi fragrance)
    ✅TANPA SILIKON
    -mudah nak dibersihkan
    ✅LEBIH LEMBAP
    -lebih jimat dengan hanya menggunakan sehelai wipes tissue dapat bersihkan mekap seluruh wajah!
    ✅MESRA WUDUK – MEKAP SANGAT MUDAH DIBERSIHKAN
    -walaupun mekap yang waterproof termasuk mascara dan eyeliner sekalipun! Paling best, tak comot pun tau 💕 Dah lah guna sehelai je wipes tissue tauu.. Memang jimat sangat!
    ✅TAK MEMEDIHKAN MATA
    Tak macam wipes tissue yang berada dipasaran, Exclusive Micellar Makeup Remover Wipes with Allantoin sangat best sebab tak menbuatkan mata kita rasa pedih bila nak remove mascara, eyeliner dan juga eyeshadow 💕
    ✅TAK PERLU DIBILAS
    Just sapu sehingga mekap bersih sebersih bersihnya!
    ✅MEMBANTU MERAWAT MASALAH KULIT TERMASUK MASALAH JERAWAT
    Allantoin & Zinc pca antara ingredient femes dalam kalangan penggemar set skincare Korea dan Jepun utk dptkan kulit lebih flawless 💕
    RM29.90
    Beli Sekarang
  • Sale!

    Exclusive Perfect Styling Eyebrow

    Kelebihan Exclusive Perfect Styling Eyebrow Nurraysa :

    1. Mata pensil yang berbentuk segi 3 memudahkan kita utk lukis kening
    2. Warna yang sangat cantik dan Natural
    3. Mesra wudhuk
    4. Tiada silikon
    5. Tidak mudah patah
    6. Tidak comot dan kalis air
    RM22.90RM39.80
    Pilihan
  • Sale!

    Premium Glowing Cushion Blusher

    Kelebihan Premium Glowing Cushion Blusher Nurraysa : 

    ✔️warna pigmented,

    ✔️Warna lebih natural, untuk kegunaan harian

    ❌ Tak bercapuk,

    ✔️mudah blend

    ✔️Tiada lagi serpihan blusher didalam handbag or pouch beg mekap

    ✔️No more brush untuk blend blusher

    ✔️Mudah nak bawa ke mana mana saja

    ✔️Just dap dap je

    ✔️2 code colour; Fantasy Orangy Brown & Magical Pinky Peach

    RM27.90
    Beli Sekarang