Senarai Pilihan Produk
Sila pilih kategori produk mengikut pilihan anda. :)
Products Search
Products Price Filter
Product Categories

Showing the single result

  • Sale!

    Micellar Makeup Remover Wipes

    Micellar Makeup Remover versi on the go! No need to rinse off, just wipes sahaja 💕
    .
    Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif 🌸 (tidak akan meninggalkan sebarang iritasi pada kulit-rasa pedih/gatal gatal/kering)
    .
    ✅ Diuji secara dermatologi (dermatological tested)
    .
    ✅TANPA ALCOHOL
    -kulit takkan rasa pedih, kering
    ✅TANPA PARABEN
    -kulit takkan mengering(kulit muka jenis kering perlu avoid ingredient yang ada paraben)
    ✅TANPA FRAGANCE
    -tidak akan menyebabkan iritasi pada kulit sensitif (kulit wajah sensitif perlu avoid produk yang mengandungi fragrance)
    ✅TANPA SILIKON
    -mudah nak dibersihkan
    ✅LEBIH LEMBAP
    -lebih jimat dengan hanya menggunakan sehelai wipes tissue dapat bersihkan mekap seluruh wajah!
    ✅MESRA WUDUK – MEKAP SANGAT MUDAH DIBERSIHKAN
    -walaupun mekap yang waterproof termasuk mascara dan eyeliner sekalipun! Paling best, tak comot pun tau 💕 Dah lah guna sehelai je wipes tissue tauu.. Memang jimat sangat!
    ✅TAK MEMEDIHKAN MATA
    Tak macam wipes tissue yang berada dipasaran, Exclusive Micellar Makeup Remover Wipes with Allantoin sangat best sebab tak menbuatkan mata kita rasa pedih bila nak remove mascara, eyeliner dan juga eyeshadow 💕
    ✅TAK PERLU DIBILAS
    Just sapu sehingga mekap bersih sebersih bersihnya!
    ✅MEMBANTU MERAWAT MASALAH KULIT TERMASUK MASALAH JERAWAT
    Allantoin & Zinc pca antara ingredient femes dalam kalangan penggemar set skincare Korea dan Jepun utk dptkan kulit lebih flawless 💕
    RM29.90
    Beli Sekarang