Selamat datang ke Nurraysa Beauty dot com

Shop

Products Search
Products Price Filter
Product Categories

Showing 1–12 of 79 results

  • Fungsi Tamar Milk Nurraysa :

    • Mengekalkan kesihatan tulang dan gigi
    • Membantu memperbanyakkan susu ibu ketika hamil
    • Membantu memberikan tenaga tambahan
    • Sumber nutrien yang cukup untuk perkembangan kanak-kanak
    Add to cart
  • Fungsi dan Kelebihan

    • Mudah dicuci sebelum solat
    • Tidak menghitamkan bibir
    • Mesra wuduk – mudah dicuci dan ditanggalkan
    • Boleh digunakan sebagai eyeshadow dan pemerah pipi
    • 10x membantu merawat masalah bibir
    • Membuatkan bibir menjadi lembap dan sentiasa segar
    • Tidak menyebabkan bibir kering
    • Tidak mengandungi Plumbum yang boleh menghitamkan bibir
    • Kaya dengan vitamin A,C,E dan F
    • Kaya dengan Omega 6 & 9
    Add to cart
  • ALL IN ONE – LAUNDRY CAPSULES NURRAYSA
    ✔️Tiada bahan terlarang
    ✔️Tanpa peluntur dan bahan yg menghakis pakaian dan kulit
    ✔️Sesuai sangat utk orang yg alah dengan sabun pencuci yg tinggi bahan kimianya
    ✔️ 99.99% antibakteria
    ✔️ cucian lebih bersih,lembut dan wangi
    ✔️ eco Friendly – kurangkan pencemaran air dan menggunakan minyak kelapa dalam pembuatan pencuci
    1 kapsul utk lbh kurang 7kg cucian 😊
    1 pek ada 20 kapsul = hampir 140kg cucian 💐
    Wangian flowery sitrus 🍊
    Pencuci + pelembut + pewangi (3 in 1) 🤩
    Travel friendly & sesuai utk kulit sensitif👍
    Add to cart
  • Kelebihan Face Mask (Junior) Nurraysa :

    1. Perlindungan 4 lapisan
    – Menawarkan perlindungan maksima dari virus, bakteria & zarah berbahaya

    2. Kecekapan Penapisan Bakteria (BFE) ≥ 99%

    – (Bacteria Filtration Efficiency (PFE) ≥ 99%)

    3. Kecekapan Penapisan Zarah (PFE) ≥ 99%

    – (Particle Filtration Efficiency (PFE) ≥ 99%)

    4. Gaya Ceria untuk Si Manja dan sofistikated 3 variasi warna yang menyerlahkan penampilan disamping memberikan perlindungan EXTRA

    Add to cart
  • Kelebihan Calming Body Oil Nurraysa :

    – Memberikan sentuhan yang menenangkan dengan urutan lembut menggunakan Calming Body Oil
    – Berfungsi sebagai alternatif kepada MINYAK TELON
    – Sangat EFEKTIF untuk meredakan kembung perut
    – Membantu membuang angin &melegakan perut sebu dengan mudah & cepat
    – Berkesan untuk melegakan sakit otot, sakit sendi dan terseliuh

    Add to cart
  • Out of Stock
    DAGING MASAK HITAM MELELEH NURRAYSA
    ✅ Baunya sahaja dah pasti membuka selera
    ✅ Rasanya seperti citarasa 5 STAR !!
    ✅ Harganya sangat berpatutan
    ✅ Menggunakannya semudah SATU, DUA, TIGA
    ✅ Jimat masa panaskan dalam 2 minit je dah siap ready to eat.
    ✅ 1 paket ada banyak boleh makan satu family😍
    ✅ Rasa yang sangat sedap seperti 5 star. Pasti tak cukup 1 pinggan.
    ✅ boleh hadiahkan pada saudara mara di kampung. Mesti berbunga hati diorang kan.
    Daging Masak Hitam Nurraysa mudah sangat2 rupanya, tinggal :
    1 🥩 koyak
    2 🥩 Tuang
    3🥩 Hangatkan
    4 🥩 Makan dengan selera 5 bintang ✨
    Read more
  • Fungsi

    • Menyegarkan, melembapkan serta mencerahkan kulit wajah dengan khasiat bahan semulajadi
    • Rutin tambahan untuk membantu mendapatkan kulit wajah yang lebih sihat dan cantik
    • Dapat membantu menyingkirkan sel-sel kulit mati dan mengurangkan blackhead

    Kelebihan

    • Gabungan 8 siri hyaluranan yang berbeza untuk kelembapan berganda
    • Instant effect – ekstrak sakura yang membuatkan tona kulut tampak lebih cerah
    • Deep hydrating mask – membantu memberikan kelembapan berganda terutamanya untuk kulit kering
    • Membantu melegakan kerengsaan pada kulit wajah dan sesuai untuk kulit sensitif
    • Memudarkan garis halus dan kedutan dengan penggunaan yang konsisten
    • Mudah dibawa kemana-mana
    • Membantu mengecilkan liang pori
    • Membantu mencerahkan bintik-bintik serta tona kulit yang tidak sekata
    • Wajah tampil lebih awet muda dari usia sebenar

    Cara Guna

    • Bersihkan wajah dan pakai toner terlebih dahulu
    • Tampal mask di wajah, ratakan dan lebihan essence boleh digunakan di leher, tangan, dan kaki
    • Biarkan selama 10-20 minit
    • Tanggalkan mask secara perlahan-lahan dan urut lebihan essence sekitar wajah
    Select options
  • FUNGSI UTAMA:

    • Membuat mata lebih menonjol dan tampil lebih menarik
    • Penambah seri untuk menjadikan solekan tampak lebih sempurna

    KELEBIHAN:

    • Mempunyai kandungan Vitamin E
    • Tidak membuatkan mata sensitif
    • Warna lebih pigmented
    • Mengandungi 4 warna – 3 warna shimmer dan 1 warna matte
    • Boleh dijadikan shading pada bahagian hidung dan dijadikan highlighter pada tulang pipi
    • Tahan lama & mudah untuk diaplikasi pada kulit
    • Tidak menyebabkan iritasi pada kelopak mata
    • Warna eyeshadow tak terlalu menonjol
    Add to cart
  • Kelebihan Exclusive Glow Blush Powder With Jojoba Oil :

    1. Mesra wuduk
    2. Tekstur lebih halus dan ringan
    3. Menaikkan seri wajah
    4. Mudah diratakan dan tidak bercapuk
    5. Warnanya sangat Eksklusif dan Sesuai untuk semua jenis tona kulit
    Add to cart
  • Micellar Makeup Remover versi on the go! No need to rinse off, just wipes sahaja 💕
    .
    Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif 🌸 (tidak akan meninggalkan sebarang iritasi pada kulit-rasa pedih/gatal gatal/kering)
    .
    ✅ Diuji secara dermatologi (dermatological tested)
    .
    ✅TANPA ALCOHOL
    -kulit takkan rasa pedih, kering
    ✅TANPA PARABEN
    -kulit takkan mengering(kulit muka jenis kering perlu avoid ingredient yang ada paraben)
    ✅TANPA FRAGANCE
    -tidak akan menyebabkan iritasi pada kulit sensitif (kulit wajah sensitif perlu avoid produk yang mengandungi fragrance)
    ✅TANPA SILIKON
    -mudah nak dibersihkan
    ✅LEBIH LEMBAP
    -lebih jimat dengan hanya menggunakan sehelai wipes tissue dapat bersihkan mekap seluruh wajah!
    ✅MESRA WUDUK – MEKAP SANGAT MUDAH DIBERSIHKAN
    -walaupun mekap yang waterproof termasuk mascara dan eyeliner sekalipun! Paling best, tak comot pun tau 💕 Dah lah guna sehelai je wipes tissue tauu.. Memang jimat sangat!
    ✅TAK MEMEDIHKAN MATA
    Tak macam wipes tissue yang berada dipasaran, Exclusive Micellar Makeup Remover Wipes with Allantoin sangat best sebab tak menbuatkan mata kita rasa pedih bila nak remove mascara, eyeliner dan juga eyeshadow 💕
    ✅TAK PERLU DIBILAS
    Just sapu sehingga mekap bersih sebersih bersihnya!
    ✅MEMBANTU MERAWAT MASALAH KULIT TERMASUK MASALAH JERAWAT
    Allantoin & Zinc pca antara ingredient femes dalam kalangan penggemar set skincare Korea dan Jepun utk dptkan kulit lebih flawless 💕
    Add to cart
  • Perfect Glow Foundation with Jojoba Oil

    ✅ Full coverage
    ✅ Ringan
    ✅ Mudah nak blend
    ✅ Mesra wuduk – Mudah dibersihkan
    ✅ Pilihan Code Natural & Cream
    Select options
  • Kelebihan Exclusive Perfect Styling Eyebrow Nurraysa :

    1. Mata pensil yang berbentuk segi 3 memudahkan kita utk lukis kening
    2. Warna yang sangat cantik dan Natural
    3. Mesra wudhuk
    4. Tiada silikon
    5. Tidak mudah patah
    6. Tidak comot dan kalis air
    Add to cart
Nurraysa Beauty- Mekap Mesra Wuduk Mudah Dicuci dan Ditanggalkan
Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
WhatsApp chat