Jangan melancong cuti sekolah ni kalau tak rebut promo Cuti Sekolah ni!

posted in: Info Nurraysa Beauty | 0

Assalamualaikum w.b.t

Apa khabar Nurraysa Lovers semua.

Semoga sihat dan cantik sentiasa hendaknya khususnya buat suami tercinta.

Encik suami ni, tak kisah pun kita mekap ke tak. Tapi, kita ni kena ambil ‘kisah’ tentang mekap kita dan wajah kita.

Jika tak, encik suami tak tahu yang isterinya pun cantik sebenarnya.

Sempena cuti sekolah ni, Sarah yakin ramai yang dah plan nak bercuti dalam dan luar negara.

Ada yang nak pergi umrah musim cuti, ada yang nak pergi konvokesyen anak, ada yang nak spend masa cuti ni bersama keluarga dan ada yang nak balik ke kampung halaman dan macam-macam lagi perancangan musim cuti sekolah ni.

Sambil-sambil bercuti tu, ini tip mekap khas buat muslimah di luar sana.

Travel-travel juga, nak juga kekal cantik di mata suami tercinta.

Tip mekap semasa melancong 😍

#PENJAGAAN WAJAH UNTUK MUSIM PANAS,SEJUK, JEREBU dan musim2 lain…#NURRAYSA MENJELAJAH SERATA DUNIA..
.
“Saya nak travel, tapi tak tau nak bwk produk apa..Dah la nak selfie banyak2 ni”
”Nak pegi Umrah, tapi takut pulak nak pakai produk2 ni.. Tak yakin halal ke tak”
”Mekap2 ni boleh ke pakai musim2 sejuk.. Tak mengelupas ke muka?”
.
Nurraysa ni MESRA WUDUK, so uols mudah nak cuci.. tak de lah uolls tertinggal train/bas kalau travel
Kalau uolls buat PILIHAN yang bijak, Uolls boleh amik ‘HOT SET’ yg dh ada FOUNDATION & MAGIC LIPSTICK..
Tak perlu bawak concealer,powder,blusher,eyeshadow, sebab ‘HOT SET’ ni dh lengkap semuanya..Jimat ruang.
.

Nurraysa sebenarnya boleh selesaikan semua masalah uolls kat atas ni. Cuma, kena cepat lah,, TAKUT RAMAI YANG REMBAT ,, habis pulak produk yg uolls minat ni..🥰🥰
.
BEST CHOICE @NURRAYSA

1) Magic Lipstick (RM24) R̶M̶3̶0̶
2) Glowing DD Moist Cake (RM47) R̶M̶9̶7̶
3) HOT SET (Magic Lipstick+Glowing DD Moist Cake) (RM69.50) R̶M̶1̶2̶7̶
.
MUDAH NYERR nak travel lepas ni:
Terus je whtspp kat sini:
www.wasap.my/60179287962/MakeuphotsetNakTravel
www.wasap.my/60179287962/MakeuphotsetNakTravel
www.wasap.my/60179287962/MakeuphotsetNakTravel
.
Atau Beli Online di www.NurraysaBeauty.com

#MekapMesraWuduk
#MekapMudahDibersihkan
#mekapuntuktravel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *