Hilangkan keputihan dengan Feminine Wash Nurraysa (Testimoni di dalam)

posted in: Feminine Wash | 0

Assalamualaikum w.b.t

Masalah keputihan adalah selalu berlaku pada semua wanita. Jadi, bagaimana anda menjaga kebersihan diri dan Miss V adalah penting.

Oleh sebab itu, bagi saya sendiri, produk Feminine Wash Nurraysa ini amat sesuai bagi mereka yang pentingkan kebersihan diri dan membantu menghilangkan keputihan.

Jadi, bagaimana cara menggunakannya? Mesti digunakan dengan betul agar selamat dan menyihatkan.

stemcell feminine wash

Fungsi

  • Menyegarkan Miss V
  • Mencegah dan merawat keputihan
  • Merawat gatal-gatal
  • Menghindari dari jangkitan kuman
  • Merapatkan hubungan suami isteri
  • Mengandungi pH 3.5
  • Sesuai untuk wanita mengandung

Kaedah Cara Penggunaan dan Peraturan Menggunakan Feminine Wash

Mengikut kajian biotek perubatan herba , daun sireh dan bahan daripada manjakani memang mujarab membunuh bakteria. Jikalau kemaluan wanita dalam keadaan sihat, kenapa pula nak bunuh kuman setiap2 hari. Teorinya nak pakai hari-hari boleh dan tiada masalah penggunaan harian tetapi perlu ikut cadangan penggunaan seperti berikut :
NORMAL
Kemaluan wanita merupakan kawasan paling sensitif dan untuk seimbangkan kawasan itu ,kuman jahat dan kuman baik perlu diseimbangkan.
WANITA MENGANDUNG
Tiada masalah jika menggunakannya dengan cara yang betul .Untuk wanita mengandung boleh menggunakannya dan tidak akan menyusahkan proses bersalin kelak di sebabkan kandungan manjakani tidak tinggi sangat dan manjakani hanya mempengaruhi otot-otot luaran dinding , bukan tulang dan keseluruhan fungsi rahim. Jesteru itu selamat untuk ibu mengandung in sya Allah .
KEPUTIHAN
Untuk individu yang menghadapi masalah keputihan yang teruk,tidak disarankan menggunakan Feminin wash setiap hari kerana FW boleh membunuh semua kuman jahat dengan banyaknya dan menyebabkan ketidakseimbangan di kawasan kemaluan dan menimbulkan kesan gatal pula akibat kekeringan.
( Sekiranya keputihan terlalu banyak ,memang perlu berjumpa doktor supaya rawatan susulan untuk memasukkan ubat khas membunuh kuman ke dalam vagina pesakit untuk bunuh kuman dari dalam.)
Keputihan yang serius berpunca dari dalam ,bukan bahagian dinding luar kemaluan.
PERIOD 
Untuk orang yang period boleh pakai hari -hari masa cuci darah period. Jika pakai hari-hari masa period ,pakai pada jumlah yang sedikit sahaja dan tak perlu banyak.
Individu yang mempunyai masalah keputihan yang kritikal dan yang sedang period sahaja digalakkan menggunakannya secara kerap untuk pembunuhan kuman. Teorinya begitu.utuk dipakai 2 kali sehari sahaja.
PERATURAN PENGGUNAAN
Bagi wanita yang mengalami masalah keputihan , boleh menggunakan nya 3 & 4 kali seminggu. Sebab kita pun nak area tu terlalu lembab dan terlalu kering.
Kalau pergi jumpa doktor pun x bagi guna hari2 sebab nanti akan kekeringan kat situ .bila terlalu kering tu la menyebabkan kegatalan. Feminin Wash digunakan untuk menjaga kebersihan dinding luar kemaluan wanita.
Testimoni Feminine Wash Nurraysa Beauty

feminine wash 3 feminine wash 5 feminine wash 6 feminine wash 7 STEMCELL 3 testimoni feminine wash 2 testimoni feminine wash

Ingin cuba? Tempah segera  di www.nurraysabeauty.com/product/nurraysa-stemcell-feminine-wash/

atau Whatsapp/sms saya, Sarah, 017-9287962

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *