Pos Percuma belian RM100 ke atas (Semenanjung)

Category: Nurraysa Beauty

Tudung Nurraysa Exclusive Hijab

Assalamualaikum w.b.t Alhamdulillah, Nurraysa akhirnya kembali dengan produk baru dalam kategori tudung yang sesuai untuk semua wanita. 🙂 Didatangkan dengan 2 pilihan warna, Elegant Black dan Glamorous Pink membuatkan wanita tampil yakin dan menawan ke mana sahaja. Kelebihan Nurraysa Exclusive Luxury Hijab : gaya eksklusif, ‘high-class’ dan elegan dengan kilauan diamond swarovski mesra wuduk, mesra …

Tudung Nurraysa Exclusive HijabRead More

Tingkatkan Imuniti Badan Hadapi Covid-19 dengan Vitamin C

Assalamualaikum w.b.t Ramai yang bimbang tentang wabak Covid-19, Kementerian Kesihatan telah menyarankan untuk setiap ahli keluarga mengambil supplemen makanan tambahan bagi menguatkan imuniti tubuh untuk melawan serangan kuman dan bakteria. Salah satu pemakanan sihat adalah dengan mengambil buah-buahan yang kaya dengan Vitamin C seperti Alternatif selain daripada buah-buahan, bagi yang sukar mendapat buah-buahan setiap hari …

Tingkatkan Imuniti Badan Hadapi Covid-19 dengan Vitamin CRead More

Jangan bimbang tak pandai mekap, wanita berhak cantik dengan Nurraysa

[PERHATIAN: WANITA BAHAGIA] – INI BETUL-BETUL TAK ADIL.. MACAM MANA BOLEH MAKEUP CANTIK SANGAT MACAM NI? . . Ini antara perkara yg asyik duk berlegar-legar kat dalam minda uolls tu? Tak takut ke kalau guna ‘LOCAL PRODUCT’ untuk mekap majlis besar2.. Dah lah sekali seumur hidup pulak tuk buat majlis2 camni.. Cantik ke? Macam mana …

Jangan bimbang tak pandai mekap, wanita berhak cantik dengan NurraysaRead More

Baru ! Sabun kolagen Nurraysa

Assalamualaikum w.b.t Alhamdulillah NurraysaHQ telah lancarkan #signature produk Nurraysa iaitu Sabun kolagen Nurraysa baru yang mempunyai formula yang ditambah, packaging baru dan lebih jimat. NEW LOOK UPGRADED FORMULA KEBERKESANAN MAKSIMA . Jom tempah sekarang dengan harga lebih jimat. Boleh tempah online atau www.wasap.my/60179287962/BookSabunBaru www.wasap.my/60179287962/BookSabunBaru www.wasap.my/60179287962/BookSabunBaru  

Nurraysa Beauty- Mekap Mesra Wuduk Mudah Dicuci dan Ditanggalkan

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop
WhatsApp chat