Cara Mudah Hilangkan Jerawat dan Jeragat Cara Selamat dan Semulajadi

sabun kolagen nurraysaTerdapat banyak cara untuk hilangkan jerawat. Ada yang menggunakan sabun pencuci muka di pasaran, dan ada yang membuat rawatan khusus jerawat yang menelan belanja beribu-ribu.

Ada juga yang cuba hilangkan jerawat secara alami atau dengan cara semulajadi.

Ada yang berjaya dan ada yang gagal bahkan jerawat naik kembali.

Saya sendiri, sudah mencuba pelbagai jenis krim jerawat dan sabun pencuci muka tetapi jerawat naik juga apabila tidak menjaga makan minum.

Sehinggalah Ustaz di sekolah saya syorkan menggunakan produk sabun kolagen Nurraysa di mana ia diperbuat daripada bahan semulajadi seperti susu kambing, minyak zaitun, herba dan kolagen.

SABUN 3

Kesemua bahan adalah baik untuk penjagaan kulit dan telah mendapat banyak testimoni dalam merawat pelbagai penyakit kulit.

Sabun kolagen Nurraysa berkesan merawat jerawat, jeragat, kulit berminyak, memudarkan parut, mengecilkan liang pori pada wajah, mencerahkan wajah, membuang sel-sel kulit mati, melembapkan kulit muka, memperbaiki struktur kulit muka dari dalam, mengurangkan whitehead dan blackhead, merawat eczema, gatal, kurap, panau dan menghilangkan bau badan.

Ia sesuai digunakan oleh ibu mengandung, bayi, kanak-kanak, remaja, lelaki atau wanita dari semua peringkat umur.

Selain harganya yang amat murah dan mampu dimiliki, ia adalah alternatif mudah untuk merawat penyakit kulit anda.

Sebagaimana pertama kali saya menggunakan sabun kolagen Nurraysa ini, saya terus menjadi dropship, kemudian menjadi agen dan kini menjual produk Nurraysa ini untuk pasaran seluruh negara.

Jika anda belum mencubanya, cuba dahulu sabun ini dan rasailah sendiri kelainannya.

insyaAllah, ia adalah sabun terbaik yang selamat dan tiada bahan kimia. Berbuih halus dan terbukti membantu merawat penyakit kulit.

Lihat berpuluh testimoni mereka yang sudah mencubanya.

Untuk tempahan, boleh klik di sini atau lihat senarai produk Nurraysa di sini.

Testimoni Sabun Kolagen Nurraysa

SABUN 2
SABUN 3
SABUN 4
SABUN 6
SABUN 7
SABUN 5
SABUN 9
SABUN 13
SABUN 18
SABUN 17
SABUN 11
SABUN 10
SABUN 14
SABUN 15
SABUN
SABUN 16
SABUN 8
sabun 19
sabun 20
sabun 22
sabun 21
sabun 23
sabun 24
sabun 25
sabun 26
Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image...

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *