Pos Percuma (belian RM100 ke atas SM)
Pos RM4 sahaja (belian RM99 ke bawah SM)

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Bonus 3 hingga 6 angka hanya dari rumah dengan Nurraysa

Assalamualaikum w.b.t

Ramai yang ingin ubah tahap kewangan, ramai juga yang dibuang kerja dan tidak ada pendapatan bulanan.

Ramai sahabat kita yang buntu dan tiada jalan keluar bagaimana ingin keluar dari masalah kewangan, bebanan hutang, tak cukup gaji, tak cukup wang belanja harian dan ingin tambah pendapatan lagi dengan bisnes sampingan.

Sekiranya anda seperti di atas, dan tercari-cari bagaimana nak buat bisnes tanpa modal, nak buat bisnes tanpa produk sendiri, nak buat bisnes hanya dari rumah, nak buat bisnes dan ada pendapatan yang lumayan dan tidak terikat dengan masa, bisnes yang tidak perlu pegang stok, bisnes yang tidak perlu pergi pos barang dan bisnes yang mendapat permintaan tinggi.

Bukan senang untuk anda bermula berniaga sendiri jika tiada ilmu dan mentor. Apatah lagi nak buka bisnes, nak berniaga perlukan modal dan perlu keluar rumah.

Tapi, percaya atau tidak, dengan dropship Nurraysa, mereka tak keluar rumah pun untuk pos barang, mereka tak perlu pegang stok pun, tak perlu buat produk sendiri kerana semuanya telah disediakan dan diuruskan oleh HQ Nurraysa.

❌ Tak perlu modal , 100% PERCUMA
❌ Tak perlu uruskan stok
❌ Tak perlu pos barang
❌Tak perlu ada kedai
❌ Tak perlu ada staf
✅ Keuntungan runcit setiap hari
✅ SEMUA ORDER DARI PELANGGAN HQ URUSKAN, tekan je di sistem
✅ Group support dan training disediakan oleh founder dan leader
✅ Bahan iklan diberikan 2 jam sekali bermula 8 pagi hingga jam 10 malam.
✅ Ada slip gaji

Dropship Nurraysa hanya perlu promosikan produk-produk Nurraysa yang sekarang lebih 80 pilihan produk yang anda boleh pilih untuk promosikan dan jana keuntungan jualan hanya dari rumah.

Anda boleh promosikan kepada ahli keluarga, kawan-kawan, kawan FB, group FB, atau secara offline dan banyak lagi yang akan diajar oleh HQ setiap hari. Jadi, tak ada masalah anda tak pernah berniaga sebelum ini kerana latihan dan bimbingan disediakan setiap hari.

Nurraysa bukan produk mekap sahaja tau, ada set kesihatan, ada makanan, ada pakaian, supplemen, set mandian dan banyak lagi.

Dan paling best, dropship Nurraysa bukan sahaja wanita boleh join, tapi lelaki juga boleh join dan ramai yang dah berjaya.

Jom lihat antara pencapaian jualan team Nurraysa yang ada bonus 3 hingga 5 angka hanya dengan bisnes Nurraysa sahaja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nurraysa Beauty- Mekap Mesra Wuduk Mudah Dicuci dan Ditanggalkan

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop
WhatsApp chat