5 Sebab Wanita Perlu Pakai Skincare

posted in: Tip Cantik & Sihat | 0

Assalamualaikum w.b.t

Sebut sahaja wanita, tak dapat dipisahkan dengan mekap. Dan tidak sah mekap sahaja jika tidak ada set penjagaan kulit atau lebih glamour dipanggil skincare.

Ramai yang bertanya NurraysaHQ, adakah Nurraysa ada set penjagaan kulit sendiri? Ya, selain set mekap, Nurraysa ada set skincare tersendiri yang ekslusif dan lebih hebat daripada set skincare sebelumnya.

Sebelum tu, ini 5 sebab anda perlu pakai skincare

5 Sebab Wanita Perlu Pakai Skincare

1. Kulit wanita perlu sentiasa lembut dan segar. Kulit wajah yang terdedah kepada sinaran cahaya matahari cenderung untuk kering dan kusam.

2. Tona kulit perlu cerah dan sekata. Sinaran UV memberi kesan kepada kesihatan dan tona warna kulit anda. Anda sudah pasti tidak mahu kulit anda ada yang cerah dan ada yang gelap. Jadi, cegah sebelum terlambat dengan krim siang.

3. Kulit perlu rehat dan dibaiki semula. Pada waktu malam adalah saat penting untuk kulit wajah anda berehat dan dibaiki kembali. Jadi, cuci muka dan bantu wajah anda sihat dengan krim malam.

4. Kulit perlu bebas jerawat dan jeragat. Jerawat dan jeragat yang timbul bermaksud kulit anda mempunyai lebihan minyak. Muka seakan-akan berminyak dan wujud pori-pori halus. Kulit wanita yang cantik perlu bebas jerawat supaya anda kekal yakin dan menawan di mata si dia.

5. Kulit muka perlu sentiasa dicuci. Mencuci muka adalah amalan baik supaya kesan mekap yang lama dapat hilang dan tidak mengganggu kesihatan kulit anda bagi jangka masa panjang. Oleh itu, pastikan anda mempunyai set pencuci muka anda.

Istimewa di Nurraysa, mempunyai set 5 dalam 1 set lengkap bagi penjagaan wajah memastikan kulit wajah anda kekal sihat, cantik dan menawan.

Set Skincare Series Nurraysa

Boleh lihat kandungan produk dan cara penggunaan set skincare Nurraysa dan testimoni pengguna sebenar.

Tempah sekarang

Untuk tempahan set skincare Nurraysa, boleh wasap Sarah di wasap.my/+60179287962/setskincarenurraysa atau order online di laman web ini.

Testimoni Set Skincare Multi Solution Revitalizing Nurraysa :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *