3 Tips untuk Muslimah Bersolek Cepat dan Mudah

posted in: Info Nurraysa Beauty | 0

.

Bersolek untuk memberikan keyakinan dan penampilan yang segar supaya mereka yang berurusan dengan kita akan rasa selesa.

Bukannya wanita tidak boleh bersolek langsung tau, tetapi bersoleklah secara sederhana & tidak berlebih-lebihan.

.

) ntuk wanita yang sudah berkahwin

Bagi wanita yang sudah berkahwin, solekan itu buat si suami, mungkin dengan solekan nipis pada wajah, dapat membuatkan pandangan orang lain terhadap suami itu lebih baik.

 

Maklumlah, ada kalanya masyarakat mudah sangat buat tanggapan bila sang isteri langsung tak menjaga penampilan ketika di sisi suami,

Mula lah ada agenda yang nak di’bawangkan’…

.

. – ” .

Nurraysa menggunakan pendekatan ‘natural look’ dalam setiap alatan makeup yang kami keluarkan.

Macam Glowing DD Moist cake ni, bila apply kat wajah, warna dia sekata dengan kulit, TAK BERCAPUK dan paling best sebab dah siap2 POWDER+FOUNDATION+CONCEALER.

Tak de lah nampak macam kita pakai topeng, kalau apply foundation ni pada muka.

.

Nak tambah solekan yang natural?

Apply pulak MAGIC LIPSTICK WITH ORGANIC MARULA OIL pd bibir, dan sedikit sebagai blusher. Uolls akan tampil natural jerrr tapi FRESH!NAMPAK BERKEYAKINAN!

.

.

Ada yang sayang makeup sampai tinggalkan solat. Jangan camni ya girl..

Nurraysa dah sediakan set mekap mesra wuduk yang mana SENANG NAK DIBERSIHKAN untuk berwuduk. Lepas berwuduk, nak pakai balik pun senang.

.

#MekapMesraWuduk

#MekapMudahDibersihkan

 

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sign up to our newsletter!