Back to Mascara
Sale!

Nurraysa Perfect Long Lash Mascara

RM35.00 RM29.90

Produk mesra wuduk dan bukan kalis air. Sesuai untuk dibawa solat dan tidak meninggalkan kesan hitam.

Description

Berita gembira buat mereka yg ingin tampil lebih berkeyakinan tapi taknak susah2 tanggalkan kesan maskara anda untuk berwuduk…😊

Nurraysa Beauty amat memahami dilema anda…
Perfect Long Lash Mascara ini mesra wuduk..Sifatnya yang non water proof membolehkan air wuduk sampai ke kulit..Nak hilangkan pun senang sgt…
BULU MATA SEDIKIT? TETAPI NAK KELIHATAN NAMPAK LEBAT? 😉😉😉
.
Mascara Long Lasting Nurraysa merupakan mascara yang satu2 mempunyai keajaiban yang sangat UNIK.😍😍
.
Bulu mata yang sedikit akan KELIHATAN LEBAT apabila korang memakai mascara ni tau… Selain itu, KEYAKINAN DIRI akan lebih terserlah apabila berhadapan dengan orang sekeliling terutamanya bersama orang tersayang 😊😊
.
TAK RISAU mata nampak kecil lagi….🙊🙊🙊